domingo, 11 de agosto de 2013

Mejor el café que la cicuta

Forget therapy, you're in Paris! Try a freewheeling one-on-one philosophical dialogue with a Paris-based philosopher in one of the city's legendary sidewalk cafés. 
Bringing together elements of the ancient Greek elenchus, existentialist musing, modern talk therapy, and interactive performance art, this is a simultaneously novel, yet very ancient, way of engaging with philosophical ideas. 
Here's how it works: You buy the philosopher an espresso, and get ready to explore the ideas of meaning, truth, God, death, fate, paradox, etc. 
Rates start at 60 Euros for a two-hour session. 
Contact: philosophycafeparis@gmail.com. 

Más información AQUÍ y AQUÍ

7 comentarios:

  1. Ahà. Veig que no és una broma. La ciutat de les llums, n'hi diuen. En fi...

    ResponderEliminar
  2. Ahà. Veig que no és una broma. La ciutat de les llums, n'hi diuen. En fi...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic pensant d'imitar-ho... Millor encara: podries imitar-ho i posar un filòsof no virtual a cada biblioteca com a consultor existencial en viu.

      Eliminar
  3. O un filósofo de rebajas, socratismo sofístico de baja intensidad. Filosofía presencial de una virtualidad pensamentaria. Yo me apunto en la lista de espera...
    H.Ambossat

    ResponderEliminar
  4. Deixaré triar: préstec de filòsof per 30 dies a casa, préstec d'e-filòsof només descarregable als mòbils d'ultimíssima generació; consulta de filòsof en sala; hora del conte filosòfic...m'ajudaràs amb les tarifes o demano consell als parisencs?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que les tarifes mínimes s'han de consultar amb el Col·legi de Doctors i Llicenciats. Cal tractar amb cura aquest tema, perquè un peripatètic no pot cobrar el mateix que un místic i un cínic (que sempre fa una mica d'espectacle) que un estoic.

      Carme... i si fessis de veritat alguna cosa de semblant com a reivindicació estentòria de la filosofia?

      Eliminar
  5. I tant! Parlem-ne (seriosament). Un dia ho comentava a en Terricabras, que té publicat uns llibres enfocats a primària, per parlar de filosofia a través dels contes. Ens veiem aviat!

    ResponderEliminar

El guionista caprichoso

 I A eso de las cuatro de la tarde ha sonado el teléfono. Era una de esas llamadas que esperas que nunca lleguen y que cuando llegan, siempr...